Dit is de A.T. Kearney Strategy Challenge

Bekijk de video

A.T. Kearney Strategy Challenge 2018

De A.T. Kearney Strategy Challenge is ons ultieme recruitment evenement en jouw kans om strategy consultancy en werken bij A.T. Kearney te ervaren. Tijdens de intensieve driedaagse business course ga jij jezelf met de hulp van 23 andere topstudenten en A.T. Kearney's wereldwijde netwerk verdiepen in een dynamische case van de Hartstichting. 

Dit jaar vindt de geheel verzorgde business course plaats op woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 november.  Drie dagen lang ben jij een strategy consultant bij A.T. Kearney.


Het evenement

Tijdens de A.T. Kearney Strategy Challenge wordt alles volledig voor je verzorgd. Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens lunches, diners en spetterende avondprogramma’s. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


De Case

Als strategy consultant help je bedrijven, organisaties en overheden bij het nemen van essentiële strategische beslissingen. Beslissingen die impact maken dus. Hoe dat is, laten we je ervaren met een bijzondere case van de Hartstichting. Tijdens de drie daagse Challenge onderzoek je met jouw team wat ‘de vraag achter de vraag’ is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Je wordt daarbij gecoacht en getraind door consultants en experts van A.T. Kearney. Als hoogtepunt ga je jouw advies presenteren. Niet alleen aan ons, maar ook aan de Hartstichting.


Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Ben je daarnaast een teamplayer die over de creatieve mindset beschikt om op maat gesneden oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen? Ongeacht welke opleiding je volgt, wij dagen je uit!


De selectieprocedure

In totaal kunnen 24 studenten deelnemen aan de A.T. Kearney Strategy Challenge. Omdat het aantal aanmeldingen dit maximum vaak sterk overschrijdt, wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers. Dit gaat als volgt:

  1. Je meldt je aan via deze website (door te klikken op de inschrijfbutton)
  2. De voorselectie wordt gemaakt op basis van je cv en cijferlijsten.
  3. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een interview en casegesprek met één van onze strategy consultants. In de week van 22 oktober krijg je hierover bericht. De gesprekken vinden plaats van 30 oktober tot en met 2 november op ons kantoor in Amsterdam.
  4. We laten je aan het begin van de week van 5 november weten of je geselecteerd bent voor deelname aan de A.T. Kearney Strategy Challenge.

 

Schrijf je nu in!

 
 
 
 

Contactpersoon

A.T. Kearney Recruitment Team

E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com