• Negen maanden bij het World Economic Forum

    Negen maanden bij het World Economic Forum

    Blog door Lilia Planjyan, Manager bij A.T. Kearney

“In het begin van mijn periode bij A.T. Kearney heb ik veel gewerkt aan strategische projecten met relatief korte doorlooptijden in verschillende industrieën. Tegelijkertijd ben je bezig met het maken van een plan voor je persoonlijke ontwikkeling, waarbij ik veel verschillende mogelijkheden heb overwogen. Wil ik een MBA gaan doen? Of wil ik een tijdje als vrijwilliger aan de slag bij een NGO? Misschien wil ik een tijdje aan de slag bij een van onze klanten?

Er onstond nog een nieuwe mogelijkheid toen ik hoorde dat A.T. Kearney een partnership heeft met het World Economic Forum. Als strategisch partner van World Economic Forum (WEF) werken wij gezamenlijk aan verschillende onderzoeken. Mijn nieuwsgierigheid naar het werken binnen grotere internationale organisaties, het bestuderen van onderwerpen op macro niveau en mijn grote interesse in innovatie kwamen allen bijeen bij WEF. Vandaar dat ik heb besloten om hier een secondment te doen.

Negen maanden lang gaf ik vanuit het prachtige kantoor van World Economic Forum in Geneve leiding aan het onderzoek ‘Collaborative Innovation: Transforming Business, Driving Growth’ met het Europese team van WEF. Het onderzoek bracht mij naar alle gerenommeerde conferenties van World Economic Forum – van Tianjin in China tot Davos in de Zwitserse bergen. Wij hebben meer dan 120 interviews gehouden en virtual workshops met hoogleraren, denktanks en leiders uit het bedrijfsleven georganiseerd om te onderzoeken hoe innovatieve kleine bedrijven en grote gevestigde corporates kunnen samenwerken om te innoveren.

Hoogtepunt van het jaar was voor mij de workshop in Davos, waar onze eigen premier Mark Rutte een van de keynote speakers was. In de voorbereidingsfase hebben we nauw samengewerkt met zijn adviseurs om zijn visie en bijdrage mee te nemen in ons onderzoek.

Het is fantastisch om je op deze manier persoonlijk en professioneel verder te kunnen ontwikkelen. Deze ervaring heeft mijn internationale netwerk verder vergroot en heeft het mogelijk gemaakt om mijn passie voor innovatie te kunnen inzetten in ons werk om onze klanten te kunnen adviseren over dit onderwerp.”


Over de schrijfster
Lilia Planjyan (Manager) werkt bijna 7 jaar bij A.T. Kearney en heeft aan RSM Erasmus Universiteit gestudeerd.


 


Wil jij niet alleen lezen over A.T. Kearney, maar ook echt ervaren hoe het is om bij ons te werken? Schrijf je dan in voor de A.T. Kearney Strategy Challenge 2018

Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens de case, lunches, diners en spetterende avondprogramma’s.

Schrijf je nu in!

Contactpersoon

A.T. Kearney Recruitment Team

E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com