Ervaringen

Waarom neem je deel aan de A.T. Kearney Strategy Challenge? Wij kunnen het je vertellen, maar het beste beeld krijg je toch door ervaringen van eerdere deelnemers te horen. Wij vroegen hen om deze met jou te delen.

 

Guus

“De A.T. Kearney Strategy Challenge was een fantastische manier om op een intensieve manier A.T. Kearney en het werk van een strategieconsultant te leren kennen. Tijdens de Strategy Challenge hebben we in teams aan een actueel vraagstuk van de Hartstichting gewerkt. Dit was heel leuk, omdat de case er op gericht was om de Hartstichting in korte tijd verder te helpen met een werkelijk probleem. Aan het eind waren we allemaal verrast over de impact die we in enkele dagen konden leveren. Naast het intensieve casewerk waren er veel activiteiten waardoor je de consultants en de andere deelnemers op een informele manier kon leren kennen. Al met al waren het 3 geweldige dagen en ik kan de Strategy Challenge aan iedereen aanraden!”

Sophie

"Tijdens een A.T. Kearney Doorgeefdiner had ik al een kijkje in de keuken gekregen en was mijn interesse voor A.T. Kearney gewekt. Met vragen als ‘Hoe is het om als strategy consultant te werken? Is strategy consultancy iets voor mij? Hoe is het om voor A.T. Kearney te werken?', en zeer nieuwsgierig naar de antwoorden hierop, heb ik mij ingeschreven voor de Strategy Challenge. Onder begeleiding van consultants leer je hoe het is om op een case te werken, word je gecoacht en krijg je veel persoonlijke tips. Als afsluiting van een dag hard werken, is er 's avonds een tof programma inclusief heerlijke diners en uitgaan. Bij de activiteiten waren veel A.T. Kearney consultants aanwezig, waardoor ik een goed beeld heb gekregen van de leuke sfeer bij A.T. Kearney. Kortom, work hard, play hard en schrijf je in voor de Strategy Challenge 2018!"

Deelnemen aan de A.T. Kearney Strategy Challenge is niet alleen een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Het kan je ook een baan opleveren. Dit ervaarden bijvoorbeeld Ward, Anthonie en Floris. 

 

Ward

"De A.T. Kearney Strategy Challenge is een fantastisch evenement om een eerste idee over consulting te krijgen, maar ook als je van plan bent om binnenkort je strategy consultancy carrière te starten en het Amsterdamse kantoor beter wil leren kennen. De real life case met de Hartstichting geeft een goed inzicht in het dagelijkse werk van consultants en het is super leuk om samen met je team aan de oplossing te werken. Overdag en vooral 's avonds is de rest van het kantoor erg benieuwd om je beter te leren kennen en al jouw brandende vragen over consulting te beantwoorden. Natuurlijk ligt de focus ook op persoonlijke groei, waarbij zowel je coach als je team je feedback en tips zal geven. Na de A.T. Kearney Strategy Challenge had ik hoge verwachtingen over werken bij A.T. Kearney en deze zijn stuk voor stuk overtroffen. Werken aan strategisch en complexe issues, de focus op persoonlijke groei en de open sfeer met collega's van over de hele wereld, dat is wat werken bij A.T. Kearney voor mij zo leuk maakt."

Anthonie

"De Strategy Challenge geeft je een fantastische kans om mee te maken hoe het is om A.T. Kearney consultant te zijn en daarbij het Amsterdamse kantoor en de andere deelnemers goed te leren kennen. Wij werkten aan een echte case voor de Hartstichting en ik vind het heel cool om te zien dat onze adviezen nu verder zijn uitgewerkt. Tijdens de Strategy Challenge was er ook veel ruimte voor gezelligheid (tot diep in de nacht) en heb ik veel consultants kunnen spreken over hun ervaringen, bijvoorbeeld over hoe het is om te starten als consultant met een technische achtergrond. Ik heb 3 fantastische dagen gehad die voor mij bevestigden dat A.T. Kearney de juiste keuze was en ik kan nu met volle overtuiging zeggen dat al mijn verwachtingen zijn overtroffen!"

Floris

“Toen ik in 2016 meedeed aan de Strategy Challenge was ik net begonnen aan mijn afstudeerproject in Delft en ik was benieuwd wat strategy consultancy inhield. De A.T. Kearney Strategy Challenge sprak mij destijds aan omdat we ons met een echte klant, over een echte, actuele case mochten buigen. Het evenement was een succes en ik leerde veel ‘Kearneys’ kennen. Toch koos ik na het behalen van mijn werktuigbouwkunde master eerst voor een baan binnen de jonge, ondernemende omgeving van een start-up. Na een tijdje begon het echter te kriebelen; ik miste het internationale aspect en had bovendien tijdens de Strategy Challenge even kunnen ruiken aan de diversiteit van problemen en bedrijven waar je als consultant mee te maken krijgt. Ik heb toen de keuze gemaakt om over te stappen naar strategy consultancy en werk sinds 2018 als Business Analyst bij A.T. Kearney waar ik het enorm naar mijn zin heb.”

Nog een beter beeld van de A.T. Kearney Strategy Challenge krijgen? Bekijk onderstaande foto impressies eens.

 


Wil jij ervaren of A.T. Kearney bij jou past? Schrijf je dan in voor de A.T. Kearney Strategy Challenge 2018

Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens de case, lunches, diners en spetterende avondprogramma’s.

Schrijf je nu in!

Contactpersoon

A.T. Kearney Recruitment Team

E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com