• A.T. Kearney Strategy Challenge

    A.T. Kearney Strategy Challenge

    14 t/m 16 nov 2018

De business course

Wat doet een strategy consultant eigenlijk? En hoe is het om bij een strategy consultancy bureau als A.T. Kearney te werken? Tijdens de Strategy Challenge leer jij ons en onze bedrijfscultuur in drie dagen tijd uitstekend kennen, terwijl je samen met andere ambitieuze topstudenten aan een zeer uitdagende case van de Hartstichting werkt. Real life actie dus in de strijd tegen hart- en vaatziekten én een persoonlijke kennismaking met A.T. Kearney Amsterdam tijdens deze volledig verzorgde business course. Ben jij erbij?

Lees meer en bekijk de video

Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student, ongeacht van welke opleiding, die eindeloze ambitie combineert met een goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Bij ons kun je wereldwijd organisaties helpen bij het nemen van de beste strategische beslissingen. Een kans dus om impact te maken op hoog niveau binnen een diversiteit aan organisaties.

Benieuwd wie wij zijn en wil je daar wat meer over lezen voordat jij je aanmeldt voor de A.T. Kearney Strategy Challenge?

Dit is A.T. Kearney

Wat vonden eerdere deelnemers?

"Naast het intensieve casewerk waren er veel activiteiten waardoor je de consultants en de andere deelnemers op een informele manier kon leren kennen. Al met al waren het 3 geweldige dagen en ik kan de Strategy Challenge aan iedereen aanraden!

Guus - oud deelnemer

Benieuwd wat andere studenten van hun deelname aan de Strategy Challenge vonden?

Lees hier hun ervaringen